Mitä kassajärjestelmä maksaa?

Yrityksen kasvaessa yritystoiminnan arkiset toimenpiteet alkavat usein viemään varsin paljon aikaa päivästä. Silloin on hyvä hetki pysähtyä ajattelemaan ajan käytön optimointia ja kassajärjestelmän tai ERP-järjestelmän hankintaa.

Kassajärjestelmän hankinta tai vaihto kannattaa ajatella projektina. Kokonaisuus vaatii monesti useamman toimijan yhteistyötä, ja kulujen hahmottaminen pitää ottaa haltuun jo varhaisessa vaiheessa. Kokosimme alle muutamia yleisiä vinkkejä järkevien valintojen tueksi.

Kassajärjestelmä hinta

Maksupääte

Maksupäätteitä löytyy moneen tarpeeseen, niin kiinteitä kuin langattomiakin. Yleisimmin erillisen maksupäätteen kustannus on noin 40 €/kk kappaleelta. 

Tilityspalvelut

Kauppiaspalvelut ja verkkokaupan maksamisen palvelut jäävät usein pienemmälle huomiolle, mutta oikein valitulla palveluntarjoajalla voi tehdä tuhansienkin eurojen vuosisäästöjä. Kilpailutus kannattaa tässäkin, autamme mielellämme sopivan palvelun valinnassa.

Internet-yhteys

Nykyaikainen kassajärjestelmä toimii tarvittaessa offline-tilassakin moitteetta. Nopea ja toimiva nettiyhteys on silti tärkeä maksupäätteen toiminnan kannalta. Saatavuus ja hinta vaihtelee sijainnin mukaan, mutta kassajärjestelmälle riittävän yhteyden saa alkaen noin 20 €/kk.

Integraatiot

Kassajärjestelmä voidaan saumattomasti integroida moniin yritystoimintaa tukeviin kolmannen osapuolen järjestelmiin, kuten taloushallinnon, logistiikan tai vaikkapa verovapaan myynnin mahdollistaviin järjestelmiin. Integraatiot ovat maksullisia ja niiden ylläpidosta annetaan oma tarjouksensa. Hinta vaihtelee tapauskohtaisesti.


Laitteisto

Kassajärjestelmän laitteiston tarkoituksenmukaisuus on olennaista. Markkinoilla on halpoja ratkaisuja, mutta laitteistoon harkitusti sijoitetut eurot maksavat itsensä toiminnan katkeamattomuudessa varsin pian takaisin. Autamme löytämään parhaan ratkaisun hyödyntäen mahdollisesti olemassa olevan kassajärjestelmäsi laitteistot. Tyypillisesti yhden kassayksikön laittekokonaisuus maksaa noin 500 € ilman kassatietokonetta.

Tuki & Ylläpito

Moderni kassajärjestelmä hankitaan nykyään käytännössä aina sovellusvuokrauspalveluna (SaaS). Kassajärjestelmän sovellusvuokraan sisältyvät silloin ohjelmiston ylläpito ja tukipalvelu. Hinnoittelu vaihtelee riippuen avlittujen moduleiden määrästä - maksat siis vain siitä, mitä todella tarvitset. Modulien lisääminen kassajärjestelmään tarpeen tullen on jatkossa helppoa ja vaivatonta. Tyypillinen sovellusvuokra n 100 €/kk - 150 €/kk per kassapääte.

Kassajärjestelmä voi olla edullinenkin investointi

Hintaesimerkkejä:

Kassajärjestelmän laitteet

Laitteet

HP:n All-In-One kassalaitteet toimitetaan aina viiden vuoden onsite -takuulla.

Laitepaketti sisältää:

  • PC-tietokone kosketusnäytöllä

  • Kuittikirjoitin

  • Viivakoodinlukija

  • Kassalaatikko

  • Asiakasnäyttö

Hinta 1000 € - 3000 €
(riippuen tietokoneen ominaisuuksista)

Kassajärjestelmä hinta kuukaudessa

Kassajärjestelmän kuukausikustannus

Yksittäisen, perustettavan myymälän kuukausihinta sisältää:

  • Yhden kassapisteen

  • 4 valitsemaasi modulia

  • etätukiohjelmiston

  • tukipalvelu 1 x 30 min / kkHinta n. 130€/kk
(
sopimus 36kk)

Kassajärjestelmä ja verkkokauppa

Verkkokauppa

Verkkokaupan aloituspaketti voidaan valita kahdesta vaihtoehdosta halutun ulkoasun mukaan.

Työmäärä 2pv (Basic) tai 5pv (Advanced).


Asennus noin 2000€ (Basic)
tai 5000€
(Advanced)

Kuukausimaksu alk. n. 100€/kk
(sopimus 36kk)

Kassajärjestelmät kotimaiselta ratkaisutoimittajalta

Ota yhteyttä, niin tarjotaan juuri teidän tarpeisiinne optimoitu kassajärjestelmä!